|

7x Beste parkietenvoer voor grasparkieten

Grasparkieten, ook bekend als parkieten, zijn kleine, kleurrijke vogels die populaire huisdieren zijn. Ze zijn gemakkelijk te verzorgen en kunnen geleerd worden kunstjes te doen. Grasparkieten eten graag en hebben een dieet nodig dat rijk is aan eiwitten en vitaminen. Een gezond dieet zal uw parkiet helpen gezond en actief te blijven.

Het beste voedsel voor grasparkieten is een mix van verse groenten, fruit en zaden/pellets. Verse groenten en fruit moeten ongeveer 20% van hun dieet uitmaken, terwijl zaden/pellets de overige 80% moeten uitmaken. Een pellet van goede kwaliteit bevat alle voedingsstoffen die je grasparkiet nodig heeft. U kunt deze vinden in uw plaatselijke dierenwinkel of online.

Ik zal hier het beste grasparkieten voer bespreken dat online verkrijgbaar is.

[content-egg-block template=offers_list]

Versele-Laga Prestige Grasparkiet Premium

[content-egg module=Bolcom template=item_simple next=1]

Deze mix is een hoogwaardig zaadmengsel die alle voedingsstoffen bevat die uw parkiet nodig heeft. De mix is gemaakt met kanariezaad, havergrutten, saffloerpitten, 4 soorten millet en andere ingrediënten zoals VAM korrel ( een soort pellets ). De mix is vrij van vulstoffen en chemicaliën.

Voordelen

-Bevat alle voedingsstoffen die uw parkiet nodig heeft

-Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten

-Vrij van vulstoffen en chemicaliën

Mijten Parkietenvoer

[content-egg module=Bolcom template=item_simple next=1]

Mijten parkietenvoer is een hoogwaardige en voedzame graanmengeling die speciaal is afgestemd op de behoeften van kleine parkietenrassen. Dit voer is gemaakt van een combinatie van verschillende granen, waaronder gierst, haver en lijnzaad, waardoor het een uitstekende bron van vezels en eiwitten is voor uw vogel.

Of u uw parkiet nu een compleet en uitgebalanceerd dieet wilt geven, of hem gewoon af en toe een smakelijke traktatie wilt geven, Mijten parkietenvoer is de perfecte keuze. Het is gemakkelijk te gebruiken en op te slaan, en kan rechtstreeks aan uw vogel worden gevoerd of als extra boost door hun gewone voer worden gemengd.

Dus als u op zoek bent naar een hoogwaardig parkietenvoer dat uw geliefde gevederde vriend gelukkig en gezond houdt, kijk dan niet verder dan mijt parkietenvoer.

Witte Molen Puur grasparkiet

[content-egg module=Bolcom template=item_simple next=1]

De Pure zadenmix voor grasparkieten van Witte molen is een hoogwaardige mix van zaden en andere ingrediënten, zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van deze populaire vogels. Deze mix is rijk aan eiwitten, waardoor uw grasparkiet de energie en voedingsstoffen krijgt die hij nodig heeft voor een gezonde, actieve levensstijl.

Bovendien bevat deze mix lijnzaad, dat helpt om glanzende veren en een soepele rui te behouden. Daarnaast bevat het prebiotica die een gezonde spijsvertering ondersteunen en stukjes oesterschelp die de spijsvertering bevorderen en een uitstekende bron van calcium zijn.

Met een evenwichtige samenstelling van vitaminen en mineralen, evenals toegevoegde voedingsstoffen zoals omega-3 vetzuren en antioxidanten, voorziet deze gourmet zadenmix uw grasparkiet van alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een optimale gezondheid en vitaliteit. Dus als u op zoek bent naar een zadenmix van topkwaliteit waar uw parkiet dol op zal zijn, kijk dan niet verder dan Witte molen Pure zadenmix!

Roudybush compleet pelletvoer

[content-egg module=Bolcom template=item_simple next=1]

Roudybush pellet is een hoogwaardige voeding speciaal samengesteld voor kleine vogels zoals parkieten, caiques en agaporniden. Dit voer is gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten en bevat alles wat uw vogel nodig heeft om gezond en sterk te blijven, inclusief essentiële vitaminen, mineralen en enzymen. Met meer dan 45 jaar ervaring in het veld is Roudybush uitgegroeid tot een van de toonaangevende producenten van pellets voor gezelschapsvogels. Of u nu vinken of andere exotische vogels heeft, deze pellet is een uitstekende keuze om aan alle voedingsbehoeften van uw vogel te voldoen. Dus als u op zoek bent naar een voedzame en betrouwbare voeding voor uw gevederde metgezel, probeer dan vandaag nog roudybush pellet!

Witte Molen Country Grasparkiet

[content-egg module=Bolcom template=item_simple next=1]

Witte molen Country zadenmengeling is een eersteklas, complete voeding speciaal afgestemd op de behoeften van grasparkieten. Met uitgebalanceerde verhoudingen van hoogwaardige zaden en toegevoegde vitaminen en mineralen, voorziet het uw vogels van alle voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een optimale gezondheid en vitaliteit. Of u nu een kleine kudde of slechts één parkiet als huisdier houdt, Witte molen Country zadenmengeling is de perfecte keuze voor een allesomvattende gezonde voeding. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog en laat uw parkieten genieten van de eenvoudige geneugten van goed voedsel!

Prestige Grasparkiet

[content-egg module=Bolcom template=item_simple next=1]

Het hierboven beschreven zaadmengsel is een geweldige optie voor kleine parkieten en grasparkieten, omdat het een verscheidenheid aan hoogwaardige ingrediënten bevat die rijk zijn aan voedingsstoffen. Dit mengsel is ideaal voor het voeren van vogels in alle stadia van hun ontwikkeling, van kuikens tot volwassenen.

Een van de grootste voordelen van dit zaadmengsel is de betaalbaarheid. Ondanks de lage prijs bevat het toch hoogwaardige ingrediënten zoals gele gierst, rode gierst en haver die boordevol essentiële vitaminen en mineralen zitten. Deze voedingsstoffen helpen een gezonde groei en ontwikkeling bij vogels te ondersteunen, en bevorderen tevens een sterk immuunsysteem en een algehele goede gezondheid.

Naast de voedingswaarde is dit zaadmengsel ook gemakkelijk te gebruiken en op te slaan. Bovendien wordt de verpakking geleverd in een luchtdichte verpakking, zodat de inhoud vers blijft en er geen voedingsstoffen verloren gaan.

Kortom, als u op zoek bent naar een betaalbaar maar kwalitatief hoogstaand zaadmengsel voor uw kleine parkieten of grasparkieten, dan is Prestige grasparkiet zeker het overwegen waard.

Duvoplus budgie mix

[content-egg module=Bolcom template=item_simple next=1]

Duvoplus budgie mix is een premium vogelvoer dat zorgvuldig is samengesteld om uw kostbare parkieten de voeding te bieden die ze nodig hebben om te gedijen. Het zit vol met gezonde, gezonde zaden en granen die rijk zijn aan vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. Of u nu uw vogels gelukkig en gezond wilt houden of ze gewoon wilt verwennen met een smakelijke, voedzame traktatie, duvoplus parkietenmix is de perfecte keuze. Begin de dag van uw vogels dus vandaag nog met dit heerlijke vogelvoer van hoge kwaliteit!

Extra voeding geschikt voor grasparkieten

Trosgierst

Parkieten vinden de meeste parkieten trosgierst een echte lekkernij. Gebruik trosgierst als traktatie en niet als hoofdvoeding.

Op zoek naar trosgierst te koop? Bekijk hier de prijs bij bol.com.

Maagkiezel

Maagkiezel en grit zijn essentieel voor vogels. Ze hebben maagkiezel nodig voor het verteren en vermalen van hun voeding.

Vers voer

Vers voer onder de vorm van groeten of fruit is heel belangrijk voor uw vogel. Bij voorkeur groenten geven die bevatten minder suikers en meer vitaminen.

Sepia schelp

Sepia is een soort schelp vol met calcium. Het is goed voor de snavel en botten van zowel grote parkieten, papegaaien en de meeste parkieten. De vogels moeten hier altijd aan kunnen knabbelen zodat ze zeker geen calcium tekort opdoen.

Grit

Grit is nodig voor het binnen krijgen van verschillende mineralen voor uw parkieten en papegaaien.

Eivoer

Eivoer wordt ook wel eens krachtvoer genoemd. Het is een voeding hoog in eiwitten welke nodig is bij de kweek. Voor vogels die niet kweken is dit zeker geen dagelijkse voeding, maar eerder iets wat je 1 keer per week geeft.

Conclusie

Welk voer je het beste geeft hangt af van je voorkeur en budget. Je vogel moet het graag eten. Het beste premium zaad vind ik persoonlijk Versele-Laga Prestige Grasparkiet Premium. Ga je liever naar een budget voer dan raad ik Mijten of Versele-Laga Prestige Grasparkiet aan.

Natuurlijk kun je altijd voor een grootverpakking gaan om de prijs per kilogram voer wat te temperen.

Sommige mensen zijn voorstander van pelletvoeding, ik ben meer voorstander voor een gebalanceerd dieet van zaden en pitten als hoofdvoer aangevuld met groenten en krachtvoer.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *