ZuPreem pellets: compleet voeding voor uw vogel?

Pellet voeding is een lang besproken onderwerp in de vogel hobby. Kort gezegd ben je voor of tegen. In dit blog bericht breng ik enkele ZuPreem pellets aan het licht. Alle informatie heb ik opgezocht, twijfel je over informatie, aarzel niet om de fabrikant te contacteren

Wat is pellet voeding?

Pellet voeding is eigenlijk een soort hondenkorrel voor vogels. Het is een compleet voer met alle voedingswaarde samengeperst in een korrel. De theorie hierachter is dat de vogel zijn voer niet kan uitselecteren en zo eenzijdige voeding binnen krijgen.

Voordelen pellets

  • De vogel krijgt altijd alle voedingstoffen binnen.
  • Veelzijdige voeding door dat de vogel kan niet meer selecteren en enkel dezelfde zaden eten.
  • Minder vervuiling/verspilling word gezegd.

Nadelen pellets

  • Je vogel moet pellets leren eten, je moet dus altijd een gewenningsmethode toepassen. Voor meer info bezoek de site van de fabrikant.
  • Sommige personen vinden het geen natuurlijk voer.
  • Sommige vogels zullen niet overschakelen op pellets
  • Duurder dan gewone zaadmengsels

Soorten ZuPreem pellets

ZuPreem FruitBlend ©

ZuPreem FruitBlend © is een pellet voeding met natuurlijke smaken. Deze pellet is gezond en smakelijk en bevat alle voedingswaarden voor uw vogel.

ZuPreem FruitBlend voor papegaaien

Je hebt de fruitblend in verschillende formaten, telkens voor een andere groep vogels.

Volgende formaten ZuPreem FruitBlend bestaan:

Very small Birds

Deze pellet is geschikt voor Kanaries, exoten en andere vogels van gelijk formaat.

Small birds

Deze pellet is geschikt voor kleine parkieten zoals grasparkieten, forpussen, neophema’s en andere soorten van gelijk formaat.

Medium birds

Deze pellet is geschikt voor middelgrote parkieten zoals valkparkieten, muisparkieten, agaporniden, pyrrhura en andere soorten van gelijk formaat.

Parrots & Conures

Deze pellet is geschikt voor papegaaien en grote parkieten zoals aratinga’s, caique’s grijze roodstaarten, bonte boer, amazone’s, edelpapegaaien, kleine kaketoes en andere soorten van gelijk formaat.

Large birds

Deze pellet is geschikt voor groten papegaaien zoals amazones, ara’s, kaketoe’s en andere soorten van gelijk formaat.

ZuPreem Natural

Vers, gezond natuurlijk vogelvoer gemaakt met groenten en nauwkeurig samengesteld met de essentiële vitamines, mineralen en aminozuren die uw vogel elke dag nodig heeft.

Kleine vogels

Natuurlijk met toegevoegde vitamines, mineralen en aminozuren biedt gezonde en heerlijke voeding voor dagelijkse voeding voor parkieten, parkieten, papegaaien, kanaries, vinken en andere kleine vogels die deze pelletgrootte verkiezen.

Middelgrote vogels

Natuurlijk met toegevoegde vitamines, mineralen en aminozuren biedt gezonde en heerlijke voeding voor dagelijkse voeding voor valkparkieten, muisparkieten, tortelduifjes, kleine papegaaiachtigen en andere middelgrote vogels die deze pelletgrootte verkiezen.

Papegaaien & Conures

Natuurlijk met toegevoegde vitamines, mineralen en aminozuren biedt gezonde en heerlijke voeding voor dagelijkse voeding voor Conures, Caiques, African Greys, Senegals, Amazons, Eclectus, Small Cockatoos en andere middelgrote tot grote papegaaien die deze pelletgrootte verkiezen.

Grote vogels

Natuurlijk met toegevoegde vitamines, mineralen en aminozuren biedt gezonde en heerlijke voeding voor dagelijkse voeding van amazones, ara’s, kaketoes en andere grote papegaaien die deze pelletgrootte verkiezen.

ZuPreem Pure Fun ®

Een eersteklas mix van fruit, FruitBlend ® Flavour Smart Pellets ®  en groenten om uw huisdier puur plezier te bezorgen.

Papegaaien & Conures

Pure Fun  Vogelvoer voor papegaaien en papegaaiachtigen is een eersteklas mix van fruit, FruitBlend ® Flavour Smart Pellets,  groenten en noten om je huisdier te prikkelen en te verrijken. Deze blend bevat een heerlijke mix van stukjes van de juiste maat voor uw vogel, wat helpt om verspilling van voedsel te minimaliseren.

Sensible Seed ®

Vogelvoer voor kleine tot grote vogels

Een premium mix van zaden en FruitBlend ® Flavour Smart Pellets ®  om gezelschapsdieren een verstandige manier te bieden om zich over te geven aan een zaadmix.

Sensible Seed  Vogelvoer voor papegaaien en papegaaiachtigen is een eersteklas mix van zaden en FruitBlend ® Flavour Smart Pellets  om uw vogel een verstandige manier te bieden om zich over te geven aan een zaadmix. Met slechts 10% zonnebloempitten bevat deze blend een heerlijke mix van stukjes van de juiste maat voor uw vogel, waardoor verspilling van voedsel tot een minimum wordt beperkt.

PastaBlend 

Dagelijkse essentiële voeding voor gezelschapsvogels. PastaBlend  , met pastavormen en natuurlijke kleuren, voegt variatie toe aan het dagelijkse voerprogramma van een vogel. Bevat vitamines en mineralen die vogels elke dag nodig hebben. 

NutBlend ®

NU IN EEN NIEUWE PELLETMAAT om meer vogelsoorten aan te spreken. Deze nieuwe maat helpt ook om afval en rommel te verminderen. NutBlend ® -smaak met natuurlijke notensmaken biedt gezonde en heerlijke voeding voor dagelijkse voeding voor Conures, Caiques, African Greys, Senegals, Amazons, Eclectus, Macaws, Cockatoos en andere vogels die deze pelletgrootte verkiezen.

VeggieBlend ®

NU IN EEN NIEUWE PELLETMAAT om meer vogelsoorten aan te spreken. Deze nieuwe maat helpt ook om afval en rommel te verminderen. VeggieBlend ® -smaak  met natuurlijke smaken biedt gezonde en heerlijke voeding voor dagelijkse voeding voor Conures, Caiques, African Greys, Senegals, Amazons, Eclectus, Macaws, Cockatoos en andere vogels die deze pelletgrootte verkiezen.

Andere pellet voeding

Een andere pellet voeding die je veel ziet is die van NutriBird. Deze is een stuk goedkoper, maar meestal betaal je voor wat je krijgt.

Wenst u toch NutriBird voederen, je kunt het goedkoop vinden bij bol.com. Let wel op want er bestaat ook handopfok voeding die NutriBirds noemt, die dient voor de vogel te pappen en met de hand groot te brengen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *